10 redenen waarom jullie niet moeten besparen op mijn diensten als jullie professioneel trouwfotograaf!

Welke fotocombinaties zijn er allemaal mogelijk?

Jullie gaan trouwen, fantastisch en super dat jullie deze geweldige stap in jullie leven gaan nemen.
Het is heel wat hé, er komt zoveel bij kijken en wat een planning.  De belangrijkste items waar jullie op moeten letten is natuurlijk:

1: De trouwdag
2: De feestzaal

3: Catering of niet
4: De DJ

Dit lijken ons zeker al de belangrijkste dingen omdat dit de voor de hand liggende zijn.
Dit kost ons al wel wat hé;) moeten we dan nog besparen op een Professioneel fotograaf?
Besparen op een Professioneel fotograaf dat bestaat niet, wil je zekerheid dat alles mooi vastgelegd is van het gene
waar jullie in geïnvesteerd hebben, dan ben ik de man die jullie zoeken.

 

 

Probeer niet te besparen op een trouwfotograaf

We zien in genoeg in topics dat regelmatig de vraag voorbij komt hoeveel bruiden uitgeven aan hun trouwfotograaf en dat ze op zoek zijn naar een ‘goedkope’ fotograaf.
Het is zo dat een redelijk deel van jullie wedding budget opgaat aan een trouwfotograaf, maar daar koop je echt een stukje kwaliteit voor.
En realiseer je dat ze niet alleen tijd kwijt zijn aan het fotograferen, de nabewerking neemt vaak nog veel meer tijd in beslag.
Zie maar eens een selectie te maken van 1500 foto’s en die dan nog in een mooie presentatie te gieten. Uren neemt dit in beslag om jullie foto’s perfect te maken.

Natuurlijk kun je je nichtje die graag foto’s schiet en selfies neemt vragen, of die oom die graag natuurfoto’s maakt.
Maar een trouwfotograaf zijn is echt een kunst en als je echt professionele foto’s wilt, moet je daar helaas ook wat voor overhebben.
Het draait allemaal om het juiste moment, het juiste licht en de juiste emotie.

Check deze 10 redenen waarom jullie echt moeten gaan voor een professional, voor mij dus ;)!

 
 

 

1 | Herinneringen zijn priceless! 

Dit is eigenlijk het meest cliché antwoord dat iedereen geeft, dus daarom staat ‘ik als fotograaf ook met stip op nummer één: over 50 jaar zullen jullie nog plezier hebben van het trouwalbum dat ik voor jullie gemaakt heb. Als jullie straks 80 zijn en jullie trouwfoto staat op de schouw, dan is het toch wel fijn als dat een mooie foto is.
Daarnaast zijn jullie trouwfoto’s het enige tastbare dat jullie overhouden aan jullie magische dag.
Mochten jullie echt in de herinnering willen investeren, dan raad ik ook zeker aan om mij als videograaf te kiezen, zo beleven jullie alle momenten nog echter!

2 | De beste investering is die in jullie zelf!

Jullie kunnen nog veel meer met jullie trouwfoto’s dan er alleen maar naar kijken.
Het is een investering, maar je kunt ze vervolgens voor veel leuke dingen gebruiken zoals: bedankkaartjes, een foto voor in huis of als mooi cadeau voor jullie ouders.
Wisten jullie al dat ik al deze geschenken de avond zelf kan meegeven en dat jullie zo op een geweldige manier kunnen uitpakken? “Geen werk meer naderhand”

3 | Jullie betalen voor professionaliteit

Ik als jullie trouwfotograaf houdt rekening met wat jullie willen. Gaan jullie voor romantische fine art trouwfoto’s of juist voor foto’s met een knipoog, spontane of journalistieke foto’s? Daarnaast weet ik alles over lichtval, de beste angles om jullie van jullie mooiste kant te fotograferen en weet ik me moeiteloos (en onzichtbaar) te bewegen tussen jullie gasten om de meest spontane en leukste foto’s en te nemen!

4 | Ervaring is key! 

Een professionele trouwfotograaf heeft ervaring en weet dus foto’s te maken op de juiste momenten.
Je hoeft niet iedere keer verschillende poses voor de trouwfoto aan te nemen, want ik weet jullie blik te vangen wanneer het nodig is.
Het resultaat: foto’s waarop jullie staan zoals jullie echt zijn en waar de liefde vanaf spat.

5 | Een fotograaf zorgt ervoor dat jullie stralen! 

Jullie kunnen relaxen! Jullie zijn die dag natuurlijk al op jullie mooist en ik als goede fotograaf weet ook nog eens hoe jij en je partner jullie het best op de trouwfoto krijgt.
Want eerlijk is eerlijk, de meesten van ons staan er niet van te springen als we op de foto moeten.
Sterker nog, je voelt je vaak een beetje opgelaten en daardoor sta je niet relaxed op de foto!
jullie kunnen ervan uitgaan dat ik in kwestie ervoor zorgt dat jullie comfortabel op de foto staan. Trust me; you will look great!

6 | Een goede fotograaf ziet the small things

Terwijl jullie aandacht bij de gasten en je kersverse hubby of wifey ligt, sta ik foto’s te nemen van alle gebeurtenissen.
Zo weet ik dingen vast te leggen die jullie zelf over het hoofd zien, waardoor jullie straks door een album bladeren en jullie verbazen over alle geweldige momenten die ik weet vast te leggen. Wij als professionelen zijn écht wel kunstenaars.
wij denken creatief mee wat cool zal zijn voor de foto. We kijken om ons heen en zien precies waar we iets mee kunnen doen.

7 | Weer een ding minder om over na te denken

Tja, jullie willen op jullie bruiloft eigenlijk alleen bezig zijn met elkaar en jullie dierbaren.
Met een professionele fotograaf zoals ik besparen jullie uiteindelijk ook tijd op de dag zelf. Een shoot van vier uur is écht niet nodig als je mij inhuurt, de trouwfotos nemen kan makkelijk op een uurtje hoor, oef hoor ik hem al zeggen ;).
Ik weet precies wat mooi is, hoe je met licht kunt spelen, wat wel en niet werkt. Easy toch?!

8 | Een goede voorbereiding is het halve werk

Voor de grote dag hebben jullie regelmatig contact met mij. Jullie spreken door wat jullie in gedachten hebben, met welke mensen jullie echt een foto willen en zo maken jullie een fotocombinatielijst en welke locaties geschikt zijn. Hier in de buurt weet ik al beslist een paar mooie plekjes, maar ik ben steeds blij verrast als jullie buiten- en binnenlocaties aanbrengen voor geweldige trouwfoto’s waar jullie aan hebben gedacht. Werklocatie, vroegere plekken uit jullie ontmoetingsperiode, in het buitenland of zelfs tijdens jullie huwelijksreis. Al dan niet met jullie trouwkleding aan, dan maken we er een “I Love You reportage” van op de waanzinnigste locatie

9 | Proef de sfeer van de dag

Als jullie zoveel geld uitgeven aan jullie bruiloft dan wil je ook echt dat je de sfeer van de bruiloft terugziet in de foto’s. Dat betekent niet alleen shots van jullie en je gasten, maar ook plaatjes van de decoratie waar jullie zo jullie best voor hebben gedaan, van je droomjurk, de bruidstaart en natuurlijk van het jawoord…
Kortom: jullie willen de sfeer van de dag terugzien.
Als jullie later jullie trouwfoto’s bekijken moeten jullie weer helemaal het gevoel van jullie bruiloft terugkrijgen en believe me: dat is een kunst!

10 | jullie betalen voor kwaliteit

Er is een reden dat fotografie een echte kunst is en waarom dus niet iedereen geweldige foto’s kan nemen!
En één van die belangrijkste redenen is dat een goede fotograaf de perfecte foto’s weet vast te leggen.
Hoe ze het doen, dat is hun secret, maar het lijkt net alsof jullie trouwfoto zo uit een magazine komt!
En geef toe: dat willen we toch allemaal?

Maar wees gerust, samen ik doe mijn uiterste best om jullie dag nog mooier te maken en ik maak van elk moment een blijvend moment.

Kijk gerust nog even mee op deze “Lets Get Married” pagina maar in ieder geval, heel veel succes gewenst!

jullie

Bron: theperfectwedding