We and our baby

Jullie hebben zolang geoefend, gezweet, geroepen en genoten 😉
Het was leuk en als je dan eindelijk raak schiet dan is dat de kers op de taart… Eindelijk, jullie zijn zwanger en het bewijs van jullie liefde is op komst. Wat is er mooier als bewijs voor later aan je kind te laten zien van
“zie je nu waarom mijn gat nu te dik is voor deze rok ;)”

Indien je een goede camera hebt dan kan je er zelf mee aan de slag om  foto’s te nemen van je vriendin of vrouw, haar ronde buik. Soms lukken die wel als je wat geduld hebt, oefening baart kunst. Maar soms lukken ze ook niet en willen jullie toch graag een mooie zwangerschapsreportage of  babyreportage, dan ben ik de geschikte fotograaf. Het zou zonde zijn dit niet vast te leggen op papier. Misschien willen jullie wel speciale foto’s; artistiek, grappig of in zwart/wit. Of willen jullie juist alle striemen en de opgezwollen borsten duidelijk vastleggen. Wat is er trouwens mooier dan al deze tekenen van zwanger zijn weer te geven en optimaal te fotograferen. Of dachten jullie eventueel al aan heel bijzondere, abstracte foto’s of zelfs de bevalling op foto of film is mogelijk, een lifestyle sessie van die dag, want papa kan niet alles tegelijk. Alles is mogelijk. Tot die eerste 3 weken kunnen jullie de baby foto’s of new bornreportage laten maken.
Laat dat eerste jaar niet zomaar voorbij gaan. kijk alvast eens wat je met de eerste verjaardag kan doen 

We And Our Baby

Vanaf

Hoe gaan we te werk ?

Alles is op maat, we bespreken eerst jullie wensen hoe jullie deze babyreportage willen hebben, dat is het
belangrijkste. We bespreken de afwerkingen, geschenkjes voor de
grootouders enz… Dan gaan we ofwel 30 min tijdens de zwangerschap foto’s nemen en 30 min als jullie snoezepoes er is  ;). Natuurlijk kunnen jullie ook voor telkens een volledige babyreportage gaan per keer, minder stress en we nemen onze tijd om de bolle buik en jullie baby te fotograferen. Daarna bewerk ik alle foto’s. Een viewingsessie na de zwangerschapsreportage of babyreportage is een must zodat ik jullie al het moois kan laten zien. Daarna krijgen jullie de foto’s mee in schermresolutie om alles thuis nog eens te bekijken.
Kijk verder in deze info hoe ik alles doorstuur en afwerk alsjeblief.
Jullie maken rustig een selectie en ik werk binnen de maand alles af.
Dan kan het stoefen beginnen 😉

Vul je dit even in om een afspraak te maken voor een "we and our baby" reportage alsjeblief?