Let's Smash The Cake

Dit is een reportage voor de kleinste van de familie. Hij of zij wordt binnenkort 1 jaar en dat mag gevierd worden natuurlijk. De eerste verjaardag is toch wel heel bijzonder. Dat verdient extra aandacht. Ik heb er het ideale en meest smakelijke concept voor gevonden. 
De “Let’s Smash The Cake” of een smosreportage! Succes verzekerd! 
Doe dit 1 maand voor de verjaardag, dan kunnen er ook nog kaartjes van gemaakt worden. 
We zetten ze een taart of chocomousse voor hun neus en laat ze maar doen waar ze zo goed in zijn: namelijk smossen. Ne Smash Cake of smosreportage. De opkuis achteraf neem ik er met veel plezier bij. Als jij de kleine in de “poembak” aan het wassen bent, neem ik ook daar nog een paar leuke foto’s van dat is net dat beetje meer, zalig zenne 😉

Bekijk hier een mooi voorbeeld van een album
'Let's Smash the cake' of smosreportage

Happy Family

Vanaf

Hoe gaan we te werk ?

Alles is op maat, we bespreken eerst jullie wensen. dat is het belangrijkste. We bespreken de afwerkingen, geschenkjes voor de grootouders enz… Dan gaan we 15 min foto’s nemen en we gaan ons amuseren 😉 we gaan voor een echte sjokomoes snoet. Daarna bewerk ik alle foto’s en doe degene met de oogjes dicht er van tussen. Bij een Smash Cakereportage of smosreportagehoort natuurlijk ook een viewingsessie, een must zodat ik al het moois kan laten zien. Daarna krijgen jullie de foto’s mee in schermresolutie om alles thuis nog eens te bekijken. Kijk verder in deze info hoe ik alles doorstuur en afwerk alsjeblief. Jullie maken rustig een selectie en ik werk binnen de maand alles af.

And Now… Let’s Smash that Cake

Vul je dit even in om een afspraak te maken voor een "let's smash that cake" reportage alsjeblief?