"Young Adults" of kinderreportage

Dit is dus een reportage voor de “Young Adults” of een kinderreportage. Ze willen zo graag al groter zijn. Of het nu voor een communiereportage of een lentefeestreportage is of gewoon een kinderreportage, of simpel omdat je leuke foto’s van je kinderen wilt, het blijft allemaal hetzelfde concept. In ieder geval moeten ze zich amuseren en dus houden we een niet al te strak plan aan. We hebben vooraf een richtlijn aangegeven maar het blijven kinderen en we kijken hoe het loopt. We maken buiten of binnen een heleboel foto’s en we nemen verschillende poses aan, maar vergeet niet dat de foto’s tussen de poses net zo leuk zijn.
Misschien heb je wel een thema in gedachten, bv rond Harry Potter. Laat ons er iets speciaals van maken. Laat zien wie je kind is, een zwemmer, een danseres, bespeelt ze een instrument of heeft hij een olifant als huisdier. Allemaal meebrengen voor onze kinderreportage. Met broer of zusje, ook een gezinsfoto is perfect mogelijk. We halen het maximum uit onze kinderreportage. Maar wil je meer dan kijken we samen naar een oplossing.

Kijk eens naar dit leuke filmpje

beKijk mijn Young adults hun kaartjes

Awesome Family

Vanaf

Hoe gaan we te werk ?

Alles is op maat, we bespreken eerst jullie wensen, dat is het belangrijkste. Foto’s maken van je kind zoals jullie het zien. Dan bespreken we de afwerking, en het doel van de foto’s.
Bv. als geschenkjes, van de communiereportage of een lentefeestreportage, voor de grootouders, peter en meter, enz… Dan gaan we 60 min foto’s nemen, maar vooral, ons amuseren ;). We maken van hem of haar een topmodel. Na de bewerking van de foto’s is er een viewingsessie van onze kinderreportage, dan laat ik al het moois zien. Daarna krijgen jullie de foto’s mee in schermresolutie, zodat jullie thuis op jullie gemak alles kunnen herbekijken, daarna kunnen jullie de bestelling plaatsen en binnen de maand werk ik alles af.

Vul je dit even in om een afspraak te maken voor een communie-of lentefeestreportage alsjeblief?