Title

Een bedrijfsfilm zegt meer dan 60 foto’s. In de nieuwe Social Media is het meer dan belangrijk om een kortfilm te laten zien.

Zelfs Facebook komt ermee op de proppen en gaat de concurrentie aan met Youtube. Als deze gigant er al opspringt dan wilt dit iets zeggen. 

Een voorstelling van een product, komt er een VIP op bezoek, een event, een tutorial of beschrijving van een nieuw product, nieuwjaarswensen, bedrijsfilm, aftermovie, noem maar op. 

Maak nu het filmpje om volgend jaar te kunnen reclame maken met het jaarlijks event.  Zoek je nieuw personeel, laat je bedrijf zien op een dynamische manier en trek de juiste personen aan.

Kortom, mogelijkheden genoeg en ik ben er klaar voor.
Laat mij je helpen mee te groeien. 

PRIJS Bedrijfsfilm

Vanaf

Democratische prijzen voor je bedrijfsfilm

Voor een bedrijfsfilm of promotiefilmpje dienen we eerst na te gaan voor wat je het nodig hebt. We bekijken de plaats, tijdstip, de nodige personen en hoe het filmpje er uiteindelijk dient uit te zien.

Daarna beslissen we welke materialen we nodig hebben en hoeveel volk dat ik nodig heb om jouw fantastisch plan tot een goed einde te brengen. Vrees niet, ik kan ook veel alleen hoor 😉

Daarna komen de draaidag(en) en komt het monteren met nog een viewsessie van het geheel en dan ben je er klaar voor, klaar om jouw bedrijfsfilmpje het www in te sturen.

Daag me uit, ik ga geen moeilijkheden uit te weg en dit zowel in het binnen-als buitenland.

 

Vul je dit even in om een afspraak te maken voor een "bedrijfsfilm" alsjeblief?

Bekijk ook deze andere "bedrijfsfilmen" of projecten eens.