You Sexy Thing

Je wilt al zolang je vriend of vriendin verrassen met een loveshootreportage voor jullie beiden, dat kun je doen met een waardebon en die afgeeft aan je partner.
Jullie willen al zolang die mooie presentatie aan jullie muur in de slaapkamer of in de woonkamer. Jullie nieuwe huis is eindelijk af dus nu kan het. Jullie zijn verloofd want hij heeft me “eindelijk is gevraagd” en jullie lopen over van liefde en dat mag vereeuwigd worden, jullie willen misschien ineens de uitnodiging maken van deze Loveshootreportage, kan perfect hoor.
De oma is ook een fervent ontvanger van een mooie kader voor in haar living van haar kleindochter met haar verloofde, zeker weten.

Kortom met een Loveshootreportage kan je alle kanten uit, binnen in de studio of aan de Costa del Sol of in het mooie Toscane waar jullie naartoe gaan of gewoon tijden een wandeling. Van gekleed tot erotisch naakt. Met mijn ervaring stel ik jullie gerust hoor, komt volledig goed.

Twijfel niet aan jullie zelf, die mooie foto zit in jullie, ik hoef hem alleen maar te maken.

You Sexy Thing

Vanaf

Hoe gaan we te werk ?

Alles is op maat, we bespreken eerst jouw wensen. Dat is het allerbelangrijkste. Daarna kiezen we de afwerkingen. Dan gaan we 60 min foto’s nemen, we maken super foto’s van je. Doe je dit voor je geliefde, hij/zij zal versteld staan. Dan bewerk ik de foto’s met zorg. De viewingsessie van jullie Loveshootreportage is een must, zodat ik je al het moois kan laten zien. Je krijgt de foto’s mee in schermresolutie om alles thuis nog eens te bekijken.
Kijk verder in deze info hoe ik het geheel doorstuur met Wetransfer, en afwerk, alsjeblief.
Dan maak je rustig een selectie en kies je de afwerking, ik werk binnen de maand alles af, kortom, de perfecte Loveshootreportage.

 

Vul je dit even in om een afspraak te maken voor een "i love you" reportage alsjeblief?