Title

Een event organiseren is niet zomaar even gedaan. Het is ook beslist belangrijk om dit goed te doen zodat jouw klanten en toekomstige klanten een perfecte indruk krijgen van jou bedrijf.
Of het nu een bedrijf gemeente of organisatie is, reclame is een must. Wat is er beter om dit te doen dan met eventfilm of eventfotografie. Een aftermovie van het geheel kan direct gedeeld worden op al jouw Social Media en natuurlijk op de site.
Ik kan beslist al heel wat af en een eventfilm maken staat al een tijd op mijn palmares. Maar zie je het groter dan stel ik een team van professionals samen die me bijstaan. Alles volgens jouw wensen zodat jij kan schitteren met jouw eventfilm
Daag me uit en laat ons samen zitten om jouw projecten te bespreken zodat ik de perfecte offerte kan opmaken.

Kijk ook anders eens naar mijn bedrijfsfilms.

Kijk ook eens naar deze eventfilms

Wil je een paar eigen werken zien?

eventfilm

Vanaf

Hoe gaan we te werk ?

Voor een promofilmpje of eventfilm dienen we eerst na te gaan voor wat je het nodig hebt. We bekijken de plaats, tijdstip, de nodige personen en hoe het filmpje er uiteindelijk dient uit te zien.
Daarna beslissen we welke materialen we nodig hebben en hoeveel volk dat ik nodig heb om jouw fantastisch plan tot een goed einde te brengen.
Vrees niet, ik kan ook veel alleen hoor 😉
Daarna komen de draaidag of dagen voor jouw eventfilm en daarna komt het monteren met nog een herziening van het geheel en dan ben je er klaar voor.
Klaar om jouw filmpje het www in te sturen.
Daag me uit, ik ben er volledig klaar voor.

Vul je dit even in om een afspraak te maken voor een "follow the event met een eventfilm" alsjeblief?