Awesome family

Veel vrouwen die bij me langs komen, denken dat ze niet fotogeniek zijn. Of dat ze niet mooi genoeg zijn. Ik denk daar anders over. Ieder mens is mooi en het lukt me altijd om mooie foto’s te maken. Vooraf kun je alvast in tijdschriften bladeren of op mijn website eens kijken, om je keuze te maken over hoe de foto’s er moeten uitzien. Of maak een verborgen bord aan op Pinterest en voeg me eraan toe en laat zien wat je mooi vindt. Nadien, is het bij het bekijken van de foto’s van deze portretfotografie, altijd prachtig om het enthousiasme te zien. Je zelfvertrouwen krijgt een enorme boost met foto’s waar je stralend op staat en die je laten zien, zoals je bent: mooi! Ik verzorg professionele portretfotografie voor vrouwen en mannen. Met mijn ervaring en professionaliteit help ik je tijdens de portretfotografie, ik stel je op je gemak en adviseer je waar nodig, tijdens het maken van de foto’s. Ik neem alle tijd voor deze portretfotografie en tijdens deze portretfotografie is privacy gegarandeerd, zowel in mijn studio of op locatie.

Ieder mens is uniek. Misschien wil je gewoon, zoals je bent, op de foto. Maar het kan ook heel leuk zijn om eens uit je comfortzone te stappen en je andere kant(en) te laten zien. Met make-up kunnen we een wereld van verschil maken. Wil je lekker een make-over of gewoon “pure basic”? Alles kan met deze portretfotografie. Kortom “Be A Model”

Awesome Family

Vanaf

Hoe gaan we te werk ?

Alles is op maat, we bespreken eerst jouw wensen voor deze portretfotografie. Wil je verschillende outfits, lingerie zie “you sexy thing” of naaktreportage, of wil je je hobby of werk in de foto’s verwerken. Het belangrijkste punt is, dat jij je goed voelt. We bespreken ook de afwerkingen, zo kan je mij een mooi album laten maken om op je kast te zetten (kijk eens in de FAQ). Of wil je een mooie foto van deze portretfotografie als geschenk voor je partner geven of wie ook. We bekijken samen hoe we hen achterover kunnen laten slaan 😉 We maken meteen ook een paar portretfoto’s van onze portretfotografie voor op je Social Media, ik pas graag de formaten aan voor de gewenste sites. Aarzel niet en vraag me meer info over jouw portretfotografie.

Tot later, ik kijk naar je uit.

Vul je dit even in om een afspraak te maken voor een "be a model" reportage alsjeblief?